Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30630
Название: Формування інклюзивної комунікації в системі вищої освіти
Авторы: Сухенко В. Г.
Ключевые слова: інклюзія
інклюзивний простір
організація інклюзивного навчання
інклюзивна комунікація
спілкування
особливі освітні потреби
заклад вищої освіти
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Сухенко В. Г. Формування інклюзивної комунікації в системі вищої освіти / В. Г. Сухенко // Імідж сучасного педагога. - 2023. - №6(213). - С. 76-81.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено проблему організації інклюзивного навчання в системі вищої освіти. Закцентовано увагу на комунікації в інклюзивному просторі як одному з важливих чинників розвитку та навчання осіб з особливими освітніми потребами. Визначено поняття «інклюзивна комунікація». Доведено важливість формування інклюзивної комунікації як показника комунікативної культури та позитивного іміджу закладу. Обґрунтовано необхідність переосмислення методів, прийомів та видів навчальної діяльності, спрямованих на формування комунікації, в інклюзивному просторі закладів вищої освіти. Наголошено на потребі залучати до роботи всіх учасників навчального процесу; формувати єдиний комунікативний простір закладу освіти. Виокремлено основні вектори діяльності науково-педагогічних працівників закладів вищої освіти в інклюзивному просторі, спрямовані на формування інклюзивної комунікації.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30630
Располагается в коллекциях:Статті (УМПІГ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Сухенко В._стаття.pdf371,55 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.