Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30635
Название: Проблеми соціальної безпеки молоді в україні в умовах воєнного стану та шляхи їх подолання
Авторы: Ачкасова О. С.
Полянська А. С.
Семенов А. О.
Ключевые слова: соціальна безпека
національний захист
молодь
воєнний стан
загрози
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Ачкасова О. С. Проблеми соціальної безпеки молоді в україні в умовах воєнного стану та шляхи їх подолання / О. С. Ачкасова, А. С. Полянська, А. О. Семенов // Економіка та суспільство. - 2023. - Вип. 56.
Краткий осмотр (реферат): У дослідженні розглядається роль соціальної безпеки в національному захисті України. Виявлено від- сутність єдиної системи дослідження соціальної безпеки, проте спостерігається тенденція до розроблення методологічного інструментарію для її ефективного функціонування. Доведено доцільність вивчення соціаль- ної безпеки як чотирьохрівневої ієрархічної структури, особливо актуальним є вивчення соціальної безпеки людини як нанорівня соціальної безпеки, зокрема в умовах війни. У контексті сучасних перетворень в Україні, спричинених вторгненням РФ та складними соціально-економічними та політичними процесами, акцентовано увагу на важливості дослідження аспектів соціальної безпеки молоді, враховуючи її вплив на формування та вразливість цієї групи населення. Виокремлено ключові виклики та проблеми соціальної безпеки молоді в умовах воєнного стану, запропоновано шляхи подолання виділених проблем. Особливий акцент робиться на необхідності спеціальної уваги та підтримки для молоді в умовах воєнного стану для забезпечення їхнього благополуччя та майбутнього.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30635
Располагается в коллекциях:Статті (СЕ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Стаття Ачкасова, Полянська, Семенов.pdf296,89 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.