Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30740
Название: Цифровий маркетинг: регіональні та глобальні виміри у повоєнному періоді
Авторы: Котельникова Ю. М.
Дідик Д. О.
Хороших В. В.
Дубовик Н. А.
Ключевые слова: глобальний маркетинг
регіональний маркетинг
ефективні стратегії маркетингу
тенденції цифрового маркетингу
післявоєнний період
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Котельникова Ю. М. Цифровий маркетинг: регіональні та глобальні виміри у повоєнному періоді / Ю. М. Котельникова, Д. О. Дідик, В. В. Хороших та ін. // Академічні візії. - 2023. - № 23.
Краткий осмотр (реферат): Метою даної статті є дослідження впливу глобальних тенденцій і регіональних особливостей на післявоєнні стратегії цифрового маркетингу та визначення ефективних підходів до привертання цільової аудиторії, збільшення конверсії та підтримання конкурентоспроможності брендів у змінному економічному середовищі. Для досягнення мети в процесі дослідження виконані такі завдання: розглянуто суть поняття «цифровий маркетинг» та його основні види; досліджено ключові принципи цифрового маркетингу та його переваги; розглянуто регіональні та глобальні тенденції цифрового маркетингу повоєнного періоду. Для проведення дослідження дослідники використовували загальнонаукові методи пізнання. Ці методи включали критичний аналіз існуючої наукової літератури з цієї теми, упорядкування даних, пов’язаних із розробкою та застосуванням цифрового маркетингу в післявоєнний період, а також використання індуктивних і дедуктивних методів для розуміння унікальних аспектів цифрового маркетингу в регіональному та глобальному контекстах у повоєнному періоді. Дослідження визначає деякі з найпопулярніших інструментів цифрового маркетингу, які використовуються сьогодні, включаючи контент?маркетинг, автоматизацію маркетингу, технологію великих даних і штучний інтелект, машинне навчання та маркетинг у соціальних мережах. Визначено, що сучасні споживачі мають високі очікування від компаній та брендів, і цифровий маркетинг має надавати унікальний та підключений досвід усім клієнтам. У висновках зазначається, що майбутнє цифрового маркетингу в повоєнний період є досить перспективним і компанії мають активно розвивати ці технології та використовувати інноваційні підходи для привертання уваги та залучення клієнтів у повоєнний період. У зв’язку з цим компаніям рекомендовано активно інвестувати в ці технології та розвивати їх, щоб залишатися конкурентоспроможними та задовольняти зростаючі потреби своїх клієнтів. Використовуючи інструменти та стратегії цифрового маркетингу, підприємства можуть долати виклики післявоєнного середовища та процвітати в динамічному цифровому ландшафті.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30740
Располагается в коллекциях:Статті (М)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.