Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30771
Название: Особливості поетапної підготовки здобувачів вищої освіти до самоосвіти
Авторы: Шумський О. Л. 
Ключевые слова: самоосвітня діяльність
здобувачі вищої освіти
підготовка
етапи формування готовності до самоосвіти
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Шумський О. Л. Особливості поетапної підготовки здобувачів вищої освіти до самоосвіти / О. Л. Шумський // Глухівські наукові читання. – 2023. Актуальні питання суспільних та гуманітарних наук: матер. ХІІІ Міжнар. інтернет-конф. молодих учених, 06–08 грудня 2023 р. : тези допов. - Глухів: Глухівський нац. пед. ун-т ім. Олександра Довженка, 2023. - С. 115–116.
Краткий осмотр (реферат): У роботі обґрунтовано, що сьогодні традиційні моделі управління якістю підготовки фахівців у закладах вищої освіти вже не можуть забезпечити виконання всіх вимог, що висуваються сучасним суспільством до випускників. Тому подальше вдосконалення системи навчання здобувачів пов’язують із пошуком шляхів формування у них умінь самоосвітньої діяльності. Визначено, що формування готовності здобувачів до самоосвіти має відбуватися від підготовчого етапу, що передбачає набуття теоретичних знань із самоосвіти та ознайомлення з базовими вміннями самоосвітньої діяльності, до творчого, на якому відбувається інтеграція самоосвіти у спосіб життя здобувача, яка поступово стає його внутрішньою потребою.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30771
Располагается в коллекциях:Статті ( ІМтаМК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
тези_Шумський.pdf624,53 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.