Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30776
Название: Підгрунття реалізації процесу створення додатку для швидкого замовлення та доставки їжі
Авторы: Борзих Т. Ю.
Хорошевська І. О.
Ключевые слова: мобільний додаток
дослідження
портрет цільового споживача
зручність використання інтерфейсу
функціонал
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Борзих Т. Ю. Підгрунття реалізації процесу створення додатку для швидкого замовлення та доставки їжі / Т. Ю. Борзих, І. О. Хорошевська, / Розвиток наукової думки постіндустріального суспільства: сучасний дискурс: матеріали IV Міжнародної наукової конференції, Івано-Франківськ, 17листопада 2023 р. : тези допов. / Міжнародний центр наукових досліджень. - Вінниця: ТОВ «УКРЛОГОС Груп, 2023. - С. 134-135.
Краткий осмотр (реферат): В тезах наведено опис змісту дослідницьких процесів, які необхідно здійснити для розроблення зручного та функціонального мобільного додатку для швидкого замовлення та доставки їжі. З метою визначення необхідного функціоналу та формування рекомендацій до його вірної візуальної реалізації в інтерфейсі мобільного додатка, перед процесом його практичної реалізації, необхідно виконати дослідження цільової аудиторії через призму створення «портретів цільових споживачів» та дослідження зручності використання інтерфейсів мобільних додатків для швидкого замовлення та доставки їжі через призму аналізу зрозумілості та зручності реалізації всього функціоналу таких додатків.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30776
Располагается в коллекциях:Статті студентів (КСіТ))

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
!_тези_для_репозитарію_Хорошевська_І_О_,_Борзих_Т_Ю_.pdf156,36 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.