Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30836
Название: Реінжиніринг виробничих бізнес-процесів підприємства
Авторы: Скурідіна М.
Ключевые слова: виробництво
процес
бізнес-процес
підприємство
реінжиніринг
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Скурідіна М. Реінжиніринг виробничих бізнес-процесів підприємства: дипломна робота на здобуття вищої освіти магістра: спец. 073 ″ Менеджмент″ освітньої програми «Бізнес-адміністрування» / М. Скурідіна. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2023. – 102 с.
Краткий осмотр (реферат): Мета даної роботи полягає в узагальненні теоретико-методичних наробок стосовно виробничих бізнес-процесів підприємства та розробці практичних рекомендацій щодо їх реінжинірингу. В роботі розкриті сутність та особливості реінжинірингу виробничих бізнес-процесів підприємства. Базою дослідження є ТОВ ВК “Поліпак ЛТД”, провідний виробник поліпропіленових пакетів і гнучкої тари. Робота передбачає комплексний аналіз існуючих виробничих бізнес процесів з акцентом на виявлення неефективності та надання рекомендацій щодо оптимізації. Було запропоновано розробити нову систему виробничих бізнес- процесів, яка підвищить продуктивність підприємства, яка була оцінена внутрішніми та зовнішніми експертами. Результати цього дослідження мають важливе практичне значення. Завдяки застосуванню методологій реінжинірингу, дослідження пропонує конкретні стратегії вдосконалення та оптимізації виробничих бізнес-процесів. Очікується, що ці зміни призведуть до економії коштів, покращення операцій і підвищення конкурентоспроможності на ринку. Зрештою, ця робота закладає основу для більш ефективної роботи ТОВ ВК “Поліпак ЛТД”. Узгодивши виробничі процеси з сучасними галузевими стандартами, компанія зможе досягти успіху на конкурентному світовому ринку.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30836
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (МБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Скурідіна.pdf1,53 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.