Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30842
Название: Організація освітнього процесу підготовки студентів-географів в умовах особливих правових режимів
Авторы: Прасул Ю.
Ключевые слова: освітній процес
педагогічні умови
географія
особливі правові режими
надзвичайний стан
воєнний стан
тренінг
модель підготовки географа
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Прасул Ю. Організація освітнього процесу підготовки студентів-географів в умовах особливих правових режимів: дипломна робота на здобуття вищої освіти магістра: спец. 011 «Освітні, педагогічні науки» освітньої програми «Педагогіка та адміністрування освіти» / Ю. Прасул. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2023. – 107 с.
Краткий осмотр (реферат): Магістерську дипломну роботу присвячено проблемі організації освітнього процесу в умовах особливих правових режимів на прикладі підготовки студентів спеціальності 106 Географія з наступним моделюванням рекомендацій щодо підтримання якості вищої освіти. Визначено спільні і відмінні риси організаційно-педагогічних умов підготовки студентів-географів під час пандемії та воєнного стану, особливості освітнього процесу та виклики, зумовлені ними. У ході дослідження запропоновано модель організації освітнього процесу студентів-географів за умов впровадження особливих правових режимів різного типу, вимоги до організації освітнього середовища за надзвичайного та воєнного стану. Практичне значення отриманих результатів дослідження полягає у застосуванні для вдосконалення організаційно-педагогічних умов підготовки здобувачів вищої освіти, організації освітнього середовища за умов дистанційного навчання, не тільки у межах спеціальності 106 Географія, а також і для інших природничих спеціальностей. Запропонований тренінг-самодопомога, який за екстремальних умов не потребує додаткової підтримки кваліфікованих психологів ззовні, може бути використаний викладачами як для своїх потреб, так і для допомоги студентам.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30842
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (ПІФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Прасул.pdf1,61 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.