Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30847
Название: Роль міжнародних неурядових організацій у вирішенні гуманітарних проблем
Авторы: Гупалюк В.
Ключевые слова: міжнародні неурядові організації
гуманітарні принципи
міжнародні відносини
Норвезька рада у справах біженців
міжнародна співпраця
програми допомоги
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Гупалюк В. Роль міжнародних неурядових організацій у вирішенні гуманітарних проблем: дипломна робота на здобуття вищої освіти магістра: спец. 291 « Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії » освітньої програми «Міжнародні відносини » / В. Гупалюк. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2023. – 85 с.
Краткий осмотр (реферат): Дипломна робота присвячена дослідженню діяльності міжнародних неурядових організацій у гуманітарній сфері та їх вплив на сучасні міжнародні відносини. Підкреслено, що на сучасному етапі розвитку міжнародних відносин формуються нові типи міжнародних акторів, зокрема міжнародні неурядові організації стають повноцінними суб’єктами світової політики у вирішенні глобальних питань. Внесок міжнародних неурядових організацій у вирішенні гуманітарних проблем є вкрай вагомим через здатність реагувати на постійні гуманітарні виклики як для всього світу, так і для України зокрема, привертати увагу до гуманітарних проблем людства та пропонувати їх конструктивні рішення. В умовах війн, збройних сутичок, епідемій чи стихійних лих, саме міжнародні неурядові гуманітарні організації є рятівним механізмом для постраждалого населення, надаючи неоціниму допомогу у вирішенні гуманітарних питань. Проаналізовано основні загрози та виклики, з якими стикаються міжнародні неурядові організації у гуманітарній сфері у своїй роботі. Проведено комплексне дослідження принципів функціонування, основних напрямків діяльності, головних завдань та функцій міжнародної неурядової організації Норвезька рада у справах біженців в Україні, охарактеризовано вплив її діяльності на вирішення гуманітарних проблем в умовах російсько-української війни.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30847
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (МВПНіПФ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.