Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30867
Название: Дослідження методичних підходів до оцінювання ефективності діяльності підприємства
Авторы: Козирєва О. В.
Грузіна І. А.
Бондаренко І. В.
Ключевые слова: ефективність
управління
діяльність підприємства
система управління
цілісний підхід
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Козирєва О. В. Дослідження методичних підходів до оцінювання ефективності діяльності підприємства / О. В. Козирєва, І. А. Грузіна, І. В. Бондаренко // Підприємництво та інновації: науковий журнал з питань економіки та бізнесу. - ПВНЗ «Міжнародний університет фінансів», 2023. - Вип. 29. - С. 83-88.
Краткий осмотр (реферат): Нові концептуальні підходи до ефективності діяльності підприємства повинні розглядатися з точки зору ефективності управління нею в умовах військової агресії з боку іншої держави. Метою статті є формування теоретики-методичних засад та розробка заходів, що сприяють підвищенню ефективності функціонування підприємства з урахуванням викликів часу. Для досягнення поставленої мети в статті визначено сутність ефективності в контексті управління діяльністю підприємства, узагальнено особливості управління ефективністю діяльності підприємства, сформовано підходи до оцінювання його ефективності діяльності. Так, проаналізовано сутність та поняття управління ефективністю діяльності підприємства, як процесу на основі функцій менеджменту з урахуванням інструментів і методів прийняття управлінських рішень, з формування і розподілу прибутку, та раціонального використання всіх наявних на підприємстві ресурсів з метою максимізації фінансових результатів, та оптимізації фінансових ресурсів. Охарактеризовано основні зовнішні та внутрішні фактори, які впливають на зміну ефективності діяльності підприємства. На основі проведених досліджень розроблено структурну схему управління ефективністю діяльності підприємства. Розглянуто українські реалії сьогодення щодо управління ефективністю діяльності підприємства.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30867
Располагается в коллекциях:Статті (МБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Стаття_Козирєва, Грузіна, Бондаренко.pdf707,31 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.