Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30878
Название: Моделювання впливу глобальних економічних криз на ризик зовнішньоекономічної безпеки національних економік
Авторы: Шабельник М.
Ключевые слова: глобальні економічні кризи
зовнішньоекономічна безпека
ризик
національна економіка
модель
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Шабельник М. Моделювання впливу глобальних економічних криз на ризик зовнішньоекономічної безпеки національних економік: дипломна робота на здобуття вищої освіти магістра спец. 051 «Економіка» освітньої програми «Економічна кібернетика» / М. Шабельник. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2023. – 84 с.
Краткий осмотр (реферат): В роботі проведено систематизацію та поглиблення теоретичних засад дослідження впливу глобальних економічних криз на зовнішньоекономічну безпеку національних економік, а також методи контролю та оцінювання прогнозного рівня ризику зовнішньоекономічної безпеки національних економік. Практична значимість роботи полягає у апробації підходів оцінювання впливу глобальних економічних криз на ЗЕБ національних економік на основі методів багатовимірного аналізу даних та моделі контролю та оцінювання прогнозного рівня ризику ЗЕБ національних економік, яка є універсальною ї придатною для використання для будь-якої національної економіки. Реалізація моделі на прикладі України дозволила визначити основні рекомендації для забезпечення належного рівня зовнішньоекономічної безпеки в умовах кризових явищ.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30878
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (ЕКСА)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Шабельник.pdf1,61 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.