Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30882
Название: Оцінювання впливу соціальних медіа на маркетингову стратегію підприємства
Авторы: Синицька Д.
Ключевые слова: розвиток туристичного бізнесу
міжнародний туризм
потенціал туристичної галузі
туристичний бізнес
міжнародний світовий туристичний ринок
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Синицька Д. Оцінювання впливу соціальних медіа на маркетингову стратегію підприємства: дипломна робота на здобуття вищої освіти магістра спец. 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність » освітньої програми « Підприємництво, торгівля та біржова діяльність » / Д. Синицька. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2023. – 69 с.
Краткий осмотр (реферат): Метою дипломної роботи є створення теоретичних і методологічних засад, а також практичних підходів до вивчення соціальних мереж як засобу формування успішних підприємств, аналіз стратегій бренду та оцінка економічної результативності. Для досягнення поставленої мети були сформульовані та розв'язані наступні наукові завдання: вивчити актуальну роль соціальних мереж у галузі туризму; проаналізувати фактори, які впливають на успішність проектів, реалізованих через соціальні мережі; дослідити економічні аспекти як феномену соціальних мереж у якості бізнес-інструменту; визначити та розглянути основні економічні та фінансові компоненти бізнес-моделі, а також вивчити алгоритм її функціонування та вплив на ефективність; визначити переваги та недоліки присутності компанії в соціальних мережах; оцінити конкурентне середовище, в якому діє компанія; проаналізувати слабкі та сильні сторони бізнесу в соціальних медіа. Об'єктом дослідження є операції, що стосуються підтримки іміджу бренду туристичних послуг у соціальних мережах. Предметом дослідження є теоретичні та практичні аспекти функціонування та розвитку туристичної агенції в соціальних мережах є предметом розгляду. Для досягнення поставлених мети і завдань у цьому дослідженні були використані наукові методи і прийоми, такі як системний підхід з використанням різних методів пізнання, включаючи порівняльний аналіз для розкриття сутності та ролі міжнародного туризму, структурний, функціональний та ситуаційний аналіз для вивчення сучасних тенденцій розвитку ринку туристичних послуг, а також методи групування для аналізу організаційно-правового забезпечення туристичної галузі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30882
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (ПіТ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Диплом_Синицька Д.О._8.06.076.010.22.1.pdf742,11 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.