Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30885
Название: Удосконалення комунiкацiйної полiтики пiдприємства
Авторы: Лобас А.
Ключевые слова: комунікація
комунікаційна політика
маркетингове дослідження
стратегія
комунікаційна стратегія
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Лобас А. Удосконалення комунiкацiйної полiтики пiдприємства: дипломна робота на здобуття вищої освіти магістра спец. 075 «Маркетинг» освітньої програми «Маркетинг» / А. Лобас. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2023. – 52 с.
Краткий осмотр (реферат): Сучасна реальність вимагає більше, ніж просто ефективної комунікації; вона потребує постійної адаптації до змін і використання новітніх інструментів та технологій для досягнення успіху. Відсутність чіткої та сучасної комунікаційної політики може призвести до втрати ринкової частки та негативного впливу на репутацію підприємства. Тому тема удосконалення комунікаційної політики є дуже актуальною в сучасному бізнес-середовищі. Метою дипломної роботи є удосконалення комунікаційної політики підприємства «Квантум Маркетинг». Відповідно до поставленої мети було реалізовано наступні завдання: узагальнено та систематизовано теоретичні джерела щодо визначення категорії «комунікаційна політика», визначено принципи на яких вона будується; систематизовано інформаційно-аналітичну базу для проведення дослідження комунікаційної політики підприємства; проведено комплексний аналіз зовнішнього та внутрішнього середовища, яке впливає на формування комунікаційної політики підприємства; запропоновано рекомендації щодо удосконалення комунікаційної політики підприємства; розраховано ефективність від впровадження запропонованих заходів спрямованих на удосконалення комунікаційної політики підприємства. Об'єктом дослідження є процес управління комунікаційною політикою підприємства «Квантум Маркетинг». Предметом дослідження є комунікаційною політикою підприємства «Квантум Маркетинг». У процесі дослідження застосовувалися наукові методи аналізу, порівняння, узагальнення та моделювання, а також методи опитування та спостереження. Для аналізу сучасних тенденцій та стратегічного планування були використані методи SWOT-аналізу та PEST-аналізу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30885
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (М)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Лобас.pdf824,28 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.