Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30892
Название: Вплив рівня доходів на якість формування людського капіталу в Україні
Авторы: Шиян Д. В.
Севрюкова Є. О.
Ключевые слова: домогосподарства
людський капітал
доходи та витрати населення
рівень витрат на продукти харчування
сільська місцевість
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Шиян Д. В. Вплив рівня доходів на якість формування людського капіталу в Україні / Д. В. Шиян, Є. О. Севрюкова // Управління персоналом у системі менеджменту організацій: тенденції та перспективи розвитку : матеріали ІІ Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, 31 травня 2023 р. : тези допов. – Львів: Вид. Львівської політехніки, 2023. - С.123-124.
Краткий осмотр (реферат): Підкреслюється, що Україна сьогодні переживає не прості часи. Військова агресія РФ крім величезних матеріальних та людських втрат призвела також до падіння рівня життя населення, вимушеної еміграції та призупинення діяльності багатьох бізнесів та логістичних ланцюгів. Всі це в кінцевому випадку, призвело до значного падіння валового внутрішнього продукту. Одне з головних завдань повоєнного відновлення України повинно стати нова якість економічного зростання. Однією з головних перешкод на шляху повоєнного відновлення залишається проблема повернення мільйонів мігрантів із за кордону. Ця проблема напряму також пов’язана з питанням відновлення людського капіталу в Україні. Проведене дослідження дозволили встановити, що рівень доходу виступає в якості визначального фактору для формування відповідного рівня харчування. Це є одним з свідчення того, що рівень доходу в Україні є дуже низьким, а відповідно рівень витрат на продукти харчування у їх структурі дуже високим. Крім того, було встановлено що в сільській місцевості рівень витрат на м'ясо та молочні продукти суттєво поступається їх величенні у великих містах. Це, в свою чергу, може призводити до проблем з рівнем збалансованості харчування сільських мешканців.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30892
Располагается в коллекциях:Статті (ЕПОБ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.