Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30914
Название: Сучасні тенденції в галузі зелених технологій у виробництві та переробці
Авторы: Івашура А. А.
Борисенко О. М.
Ключевые слова: зелена економіка
сталий розвиток
еколого-економічні відносини
екологічні технології
бізнес-моделі
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Івашура А. А. Сучасні тенденції в галузі зелених технологій у виробництві та переробці / А. А. Івашура, О. М. Борисенко // Нові та нетрадиційні технології в ресурсо- та енергозбереженні: матеріали міжнародної наук.-техн. конференції, 6-7 грудня 2023 р. – Одеса, 2023. – С. 108-109. (Укр. мова)
Краткий осмотр (реферат): Керівні принципи ЦСР ООН, такі як громадська охорона здоров'я, екологічні проблеми, цінність ресурсів та економічний розвиток, покликані стимулювати розвиток зелених технологій, задіяних у виробництві та переробці. Зростання технологічного розвитку може бути забезпечено за рахунок створення особливих "зелених" робочих місць, орієнтованих на управління відходами, формалізації неформальних збирачів сміття та зосередження уваги на освіті та навчанні неформальних працівників. Можливо, особливу увагу необхідно приділяти створенню "зелених" робочих місць за рахунок інвестицій в інфраструктуру перероблення відходів, що дасть змогу розв'язувати проблеми, пов'язані зі зміною клімату – однієї з ключових цілей ООН-ЦСР. Проектуючи продукти і бізнес-моделі, робится акцент на багатофункціональних товарах, продовженні терміну служби продуктів та їхніх частин, а також на інтелектуальному виробництві, щоб допомогти державному і приватному секторам максимізувати корисність продукту (таким чином скорочуючи утворення відходів), забезпечуючи при цьому довгострокові економічні та екологічні переваги.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30914
Располагается в коллекциях:Статті (ЗСЖіБЖ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.