Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30929
Назва: Показники готовності до цифрової трансформації в управлінні персоналом
Автори: Руденко В. О.
Теми: управління персоналом
цифрова економіка
цифрова трансформація
показники готовності
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Руденко В. О. Показники готовності до цифрової трансформації в управлінні персоналом / В.О. Руденко // Диджиталізація (цифровізація) суспільства: інституційні, економічні, соціально-психологічні та правові аспекти : факультетська науково-практична конференція докторантів, аспірантів, молодих вчених і студентів: тези доповідей, 24 листопада 2023 р. : тези допов. – Харків: ХНЕУ імені Семена Кузнеця, 2023. – С. 105 – 106.
Короткий огляд (реферат): Дослідження присвячено визначенню готовності організації до цифрової трансформації у сфері управління персоналом, що вимагає комплексного підходу та оцінки різних аспектів, таких як культура, навички, ресурси та інноваційна готовність. Ступінь готовності організації до цифрової трансформації визначається її здатністю адаптуватися та впроваджувати цифрові технології. Запропоновано класифікацію показників готовності до цифрової трансформації в управлінні персоналом за кількома ключовими категоріями для систематизації оцінки готовності. Основна увага приділяється підвищенню готовності персоналу до цифрової трансформації, що розглядається як критичний етап для успішної інтеграції цифрових стратегій в організації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30929
Розташовується у зібраннях:Статті (СЕ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези_Руденко.pdf569,76 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.