Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30940
Название: Управління сезонними закладами харчування: досвід ЄС для України
Авторы: Парамонова Т. А.
Погуда Н. В
Ключевые слова: сезонні заклади
управління рестораном
сезонність
розвиток туризму
соціальні медіа
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Парамонова Т. А. Управління сезонними закладами харчування: досвід ЄС для України / Т. А. Парамонова, Н. В. Погуда // Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України: матеріали І Всеукр. наук.-практ. Конференції, 14-15 листопада 2023 р. : тези допов. – Харків : Нац. техн. ун-т «Харків. політехн. ін-т», 2023. – Ч. 1. - С. 188-192.
Краткий осмотр (реферат): Робота присвячена особливостям управління сезонними закладами харчування на прикладі Європейського Союзу. Розглянуто ключові стратегічні підходи до управління сезонними закладами, серед яких важливими визначено пропозиції сезонного меню, використання відповідної аналітики та максимізацію маркетингових зусиль. Акцентовано увагу на важливості впровадженя сезонного меню задля підвищення привабливості закладів харчування, а також визначенні професійних рейтингів у сфері ресторанного господарства.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30940
Располагается в коллекциях:Статті студентів (Т)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тези_Парамонова_Погуда.pdf1,06 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.