Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30950| Title: | Крафтове виноробство як актуальна тенденція популяризації вітчизняного ресторанного бізнесу |
| Authors: | Черевична Н. І. Подушко Ю. О. |
| Keywords: | вино крафтові технології виноробство крафтові виноробні ресторан винороби ресторанний бізнес |
| Issue Date: | 2023 |
| Citation: | Черевична Н. І. Крафтове виноробство як актуальна тенденція популяризації вітчизняного ресторанного бізнесу / Н.І. Черевична, Ю.О. Подушко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : матеріали ІV Міжнар. наук.-практ. конференції, 12 жовтня 2023 р. : тези допов.– Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2023. – С. 231-233. |
| Abstract: | У публікації зазначено, що створення та поширення крафтових технологій продуктів та напоїв, останнім часом, частіше стимулює ресторани додавати в своє меню місцеві страви та напої. Проаналізовано перспективи розвитку вітчизняного бізнесу з виробництва крафтової продукції. Визначено, що переважна більшість виноробів країни – це сімейні та крафтові виноробні. Зазначено, що вітчизняне крафтове виноробство може стати дуже привабливим напрямом у популяризації готельно-ресторанного бізнесу та гастротуризму в Україні. |
| URI: | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30950 |
| Appears in Collections: | Статті (ГРБКТ) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Черевична Н.І. Крафтове виноробство як актуальна тенденція популяризації вітчизняного ресторанного бізнесу.pdf | 1,32 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.