Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30954
Название: STEM освіта, як альтернатива допомоги школярам при вивченні фізики
Авторы: Серпухов М. Ю.
Димерцов Д. О.
Новіков Ф. В.
Ключевые слова: майстер класи
отримання знань
учбовий матеріал
експерименти
фізичні явища
комп’ютерні технології
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Серпухов М. Ю. STEM освіта, як альтернатива допомоги школярам при вивченні фізики / М. Ю. Серпухов, Д. О. Димерцов, Ф. В. Новіков // Нові та нетрадиційні технології в ресурсо- та енергозбереженні : матеріали міжнародної науково-технічної конференції, 6-7 грудня 2023 р. : тези допов. – Одеса: Національний університет «Одеська політехніка», 2023. – С. 297–298.
Краткий осмотр (реферат): Наведено досвід організації роботи STEM лабораторії з фізики у Харківському національному економічному університеті ім. Семена Кузнеця та проведено відповідне дослідження впливу її діяльності на формування освітніх компетенцій у школярів. Встановлено, що завдяки роботі STEM лабораторії у школярів 7–11 класів зростає цікавість до вивчення учбового матеріалу, краще сприймається учбовий матеріал та засвоюються теоретичні знання, розвиваються комунікативні та пізнавальні навички, збільшується активність школярів під час експериментів. У лабораторії створено майстер класи з фізики, в яких безпосередньо приймають участь школярі. Там вони узнають про різні фізичні явища, а проведення експериментальних досліджень із застосування комп’ютерів дозволяє їм більш повно зрозуміти сутність фізичних явищ та отримати первинні знання із сучасних комп’ютерних технологій. Отже, робота STEM лабораторії дозволяє підвищити ефективність освітнього процесу та отримати багато позитивних ефектів у навчальному процесі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30954
Располагается в коллекциях:Статті (ЗСЖіБЖ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Tezy - Odesa_2023_с.297 СерпуховМ.Ю., Димерцов Д.О., Новіков Ф.В..pdf546,09 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.