Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30958
Название: Подальше удосконалення законодавчої бази в сфері публічно-приватного партнерства в Україні
Авторы: Єрмоленко О. О.
Гальцев С. М.
Ключевые слова: публічно-приватне партнерство
законодавча база
інвестиційний клімат
держава
приватний сектор
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Єрмоленко О. О. Подальше удосконалення законодавчої бази в сфері публічно-приватного партнерства в Україні / О. О. Єрмоленко, С. М. Гальцев // Диджиталізація (цифровізація) суспільства: інституційні, економічні, соціально-психологічні та правові аспекти : матеріали Факультетської науково-практичної конференції докторантів, аспірантів, молодих вчених і здобувачів вищої освіти, 24 листопада 2023 р. : тези допов. – Харків: Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця, 2023. – С. 122 – 124.
Краткий осмотр (реферат): Висвітлено важливість та актуальність подальшого удосконалення законодавчої бази в сфері публічно-приватного партнерства (ППП) в Україні, підкреслено ключові аспекти, які потребують удосконалення, а також визначено мету та перевагу цього процесу для країни, розвиток та вдосконалення, а також оптимізація його нормативно-правової бази.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30958
Располагается в коллекциях:Статті (ДУПАЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Єрмоленко_Гальцев_тези_2.pdf265,52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.