Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30977
Название: | Фактори ризику в готельному бізнесі в умовах інтеграційних процесів |
Авторы: | Жуков В. В. |
Ключевые слова: | фактори ризику готельно-ресторанний бізнес безпека мінімізацією ризиків |
Дата публикации: | 2022 |
Библиографическое описание: | Жуков В. В. Фактори ризику в готельному бізнесі в умовах інтеграційних процесів / В. В. Жуков // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі [Електронний ресурс]: матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конференції, 2 листопада 2022 р. : тези допов. / Державний біотехнологічний ун-т. – Харків, 2022. – С. 326–327. |
Краткий осмотр (реферат): | У сучасному висококонкурентному середовищі бізнес повинен постійно аналізувати можливі ризики функціонування. Наявність ризиків та їх значущість стосується і готельного бізнесу, який має формувати стратегії підвищення безпеки проживання клієнтів та роботи персоналу готелю. Основною проблемою, яка виникає у готельєрів при забезпеченні безпеки, є той фактор, що їм необхідно балансувати між адекватним забезпеченням безпеки та рівнем гостинності. Ця суперечлива проблема багато в чому унікальна і відрізняється від інших галузей. Постояльці очікують, що готелі піклуватимуться про них так, щоб вони почувалися як вдома, та були в безпеці. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30977 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ГРБКТ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Жуков В.В. с.-326-327.pdf | 120,23 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.