Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30978
Название: Перспективи розвитку комп’ютерних технологій у готельно-ресторанному бізнесі
Авторы: Жуков В. В.
Гончаров О. С.
Ключевые слова: комп’ютерні технології
готельно-ресторанний бізнес
ефективність
модернізація
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Жуков В. В. Перспективи розвитку комп’ютерних технологій у готельно-ресторанному бізнесі / В. В. Жуков, О. С. Гончаров // Економіка, облік, фінанси, управління і право: теоретичні підходи та практичні аспекти розвитку: матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 15 червня 2023 р. : тези допов. - Житомир: ЦФЕНД, 2023. - С. 17-18.
Краткий осмотр (реферат): Однією з найбільших тенденцій у галузі обслуговування їжі за останнє десятиліття є швидке впровадження технологій у ресторани. Використання автоматизованих і цифрових рішень дозволило ресторанам збільшити ефективність, знизити витрати, поліпшити кінцевий результат та забезпечити більш персоналізований досвід для клієнтів. Найважливішими технологіями, що революціонізують готельно-ресторанний бізнес, є онлайн-замовлення, мобільні платежі, розумна кухня та штучний інтелект. Використання комп'ютерних технологій в готельно-ресторанному бізнесі може мати значний вплив на його розвиток. Технології допомагають готелям, ресторанам підвищити ефективність та отримати більші прибутки, одночасно забезпечуючи кращі враження клієнтів від відвідування ресторану та відпочинку у готелях. Продовження розвитку технологій у готельно-ресторанному бізнесі є невід'ємною частиною процесу модернізації цієї галузі, що може сприяти її стабільному розвитку та підвищенню конкурентоспроможності.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30978
Располагается в коллекциях:Статті (ГРБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ТЕЗИ -Жуков В.В..pdf178,33 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.