Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31028
Название: Інноваційні технології у фізкультурно-оздоровчій та спортивній діяльності
Авторы: Ісмаїлова Р. М.
Кравченко О. С.
Ключевые слова: сучасні технології
етапи інноваційного розвитку
фізичне виховання
інноваційні навчальні програми
здобувачі вищої освіти
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Ісмаїлова Р. М. Інноваційні технології у фізкультурно-оздоровчій та спортивній діяльності / Р. М. Ісмаїлова, О. С. Кравченко // Нові та нетрадиційні технології в ресурсо- та енергозбереженні: vатеріали міжнародної науково-технічної конференції, 6-7 грудня 2023 р. : тези допов. – Одеса: 2023. – С. 110-111.
Краткий осмотр (реферат): Розкрили інноваційні технології у фізкультурно-оздоровчій та спортивній діяльності з метою вдосконалення навчального процесу та розвитку особистості здобувачів. Зокрема, дослідження спрямоване на розгляд етапів інноваційного розвитку, починаючи від впровадження технологічних інновацій та закінчуючи розвитком соціальної відповідальності серед здобувачів та викладачів. Проведено аналіз інноваційних підходів до фізичного виховання в інших країнах, що дозволило визначити кращі практики та перспективи впровадження їх в українській системі. Виявлено, що впровадження сучасних технологій, створення інноваційних навчальних програм, методик оцінювання, розвиток мережевих зв'язків та соціальна відповідальність можуть значно підвищити ефективність фізичного виховання та сприяти комплексному розвитку здобувачів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31028
Располагается в коллекциях:Статті студентів (ЗСЖіБЖ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Ісмаїлова Р.М., Кравченко О.С. тези.pdf507,41 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.