Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31308
Название: | Організація готельного господарства. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня |
Авторы: | Давидова О. Ю. Сисоєва С. І. |
Ключевые слова: | споживач послуги підприємництво господарство культурно-масове обслуговування попит іноземні туристи курсова робота вимоги до структури змісту й оформлення |
Дата публикации: | 2023 |
Издательство: | ХНЕУ ім. С. Кузнеця |
Библиографическое описание: | Організація готельного господарства. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. О. Ю. Давидова, С. І. Сисоєва; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (823 КБ). — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2023. — 48 с. — Загол. з титул. екрану. |
Краткий осмотр (реферат): | Подано методичні рекомендації до виконання курсових робіт із навчальної дисципліни. Викладено вимоги до структури, оформлення та змісту курсової роботи. Наведено тематику робіт і список рекомендованої літератури. Рекомендовано для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31308 |
Располагается в коллекциях: | Методичні матеріали (ГРБКТ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
2023-Давидова О.Ю., Сисоєва С.І..pdf | 823,5 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.