Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31384
Название: Оцінка впливу пасажирських авіаперевезень на навколишнє середовище
Авторы: Сущенко О. А.
Погуда О. А.
Ключевые слова: авіаперевезення
навколишнє середовище
цифровізація
індустрія туризму
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Сущенко О. А. Оцінка впливу пасажирських авіаперевезень на навколишнє середовище / О. А. Сущенко, О. А. Погуда // Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та туристичного бізнесу : матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 4–5 грудня 2023 р. : тези допов. – Полтава : ПУЕТ, 2023. – С. 299-301.
Краткий осмотр (реферат): Дослідження присвячене оцінці впливу пасажирських авіаперевезень на навколишнє середовище. Визначено, що цифровізація призвела до активного впровадження різноманітних сучасних технологій, які можуть як покращувати роботу авіапідприємств, так і можуть сприяти зменшенню їх негативного впливу на навколишнє середовище. Зазначено основні екологічні проблеми, які виникають у процесі здійснення авіаперевезень та напрями авіакомпаній для зменшення негативного впливуна навколишнє середовище шляхом упровадження нових технологій, оптимізації польотних програм та покращення інфраструктурних заходів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31384
Располагается в коллекциях:Статті (Т)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Сущенко_Погуда_Оцінка_впливу_пасажирських_авіаперевезень_Тези.pdf1,07 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.