Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31481
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorBlyznyuk T.-
dc.contributor.authorKryvobok K.-
dc.contributor.authorNechiporuk O.-
dc.contributor.authorSobakar M.-
dc.date.accessioned2024-02-12T20:52:21Z-
dc.date.available2024-02-12T20:52:21Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationCross-cultural management : program of the course for students specialty 073 “Management”, study programme “Business Administration” of the first (bachelor’s) level: [Electronic edition] / comp.T. Blyznyuk, K. Kryvobok, O. Nechiporuk, M. Sobakar. – Kharkiv: S. Kuznets KHNUE, 2023. – 12 p. (Eng. lang.)ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31481-
dc.description.abstractThe list of topics and key questions that will be considered during the study of the course, the list of competencies and learning outcomes by the course, the procedure for evaluating learning outcomes, as well as recommended literature, are given. Recommended for students of specialty 073 “Management” of the study programme “Business Administration” of the first (bachelor’s) level.ru_RU
dc.language.isoenru_RU
dc.subjectcross-cultural managementru_RU
dc.subjectcultureru_RU
dc.subjectglobalizationru_RU
dc.subjectinternational businessru_RU
dc.subjectnational cultureru_RU
dc.subjectmultinational organizationru_RU
dc.subjectorganizational cultureru_RU
dc.subjectmotivationru_RU
dc.subjectleadershipru_RU
dc.titleCross-cultural management : program of the course for students specialty 073 “Management”, study programme “Business Administration” of the first (bachelor’s) levelru_RU
dc.typeOtherru_RU
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали (МБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
поз.275 РП_ОК40_Крос-культурний менеджмент_АНГЛ_БЛИЗНЮК Т..docx_.pdf490,52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.