Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31605
Название: Роль інновацій в управлінні персоналом для збільшення конкурентоспроможності компаній
Авторы: Руденко В. О.
Ключевые слова: управління персоналом
стратегічний розвиток
ефективність
конкурентоспроможність
інновації
продуктивність працівників
адаптація до змін
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Руденко В. О. Роль інновацій в управлінні персоналом для збільшення конкурентоспроможності компаній / В.О. Руденко // Конкурентоспроможність та інновації: проблеми науки та практики : матеріали VІІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 24 листопада 2023 р. : тези допов. - Харків : ФОП Лібуркіна Л. М., 2023. – С. 677-681.
Краткий осмотр (реферат): Управління персоналом стає важливою стратегічною складовою сучасних компаній, оскільки ефективність та конкурентоспроможність визначаються великою мірою якістю роботи та розвитку персоналу. Ця стаття розглядає значення управління персоналом в контексті стратегічного розвитку компаній та необхідність пошуку і впровадження інноваційних методів та механізмів впливу на персонал для досягнення стратегічних цілей компанії. Виокремлюються ключові аспекти, такі як підвищення продуктивності працівників, залучення та утримання талановитих кадрів, аналітика та прийняття обґрунтованих рішень, гнучкість та адаптація до змін, а також впровадження інновацій в бізнес.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31605
Располагается в коллекциях:Статті (СЕ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Руденко В.О. Тези.pdf1,23 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.