Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31622
Название: Розробка системи показників оцінки рівня цифровізації управління персоналом
Авторы: Руденко В. О.
Ключевые слова: цифровізація
управління персоналом
показники ефективності
цифрова трансформація
HR технології
метрики управління
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Руденко В. О. Розробка системи показників оцінки рівня цифровізації управління персоналом / В. О. Руденко // Наукові перспективи: журнал. - 2023. - № 12(42). - С. 401-412.
Краткий осмотр (реферат): У сучасному світі, де технологічний прогрес невпинно змінює ландшафт управління персоналом, виникає потреба впровадження передових цифрових інструментів та процесів. Дослідження спрямоване на створення комплексної системи показників для об'єктивної оцінки рівня цифровізації управління персоналом, метою якої є підвищення загальної ефективності та гнучкості в адаптації до сучасних викликів. У рамках дослідження було проаналізовано ключові напрями цифрової трансформації у сфері управління персоналом. Ці напрями включають в себе впровадження передових технологій управління персоналом, автоматизацію процесів та комплексний аналіз даних, крім того запропоновано оцінку, яка не лише визначає ступінь інтеграції цифрових інструментів у кожному з напрямів, але й враховує їх взаємодію для досягнення синергії. Автоматизація процесів та аналіз великих обсягів даних це ще один суттєвий аспект цифрової трансформації у сфері управління персоналом, і їх впровадження дозволяє підвищити продуктивність та точність прийняття управлінських рішень. Розроблено комплекс системи метрик управління, що включає в себе не лише ключові показники ефективності, спрямовані на оцінку результативності цифровізованих процесів, але й метрики, що охоплюють якість технологій управління персоналом, швидкість виконання завдань, забезпечення кадрових потреб та рівень задоволеності персоналу. Запропонована система не тільки відображає справжній стан цифровізації управління персоналом, але й надає підприємствам інструмент для обґрунтованих стратегічних рішень для подальшого розвитку. Впровадження цієї системи сприятиме не лише підвищенню конкурентоспроможності, але й ефективній адаптації до умов ринку праці в епоху цифрової трансформації, забезпечуючи стабільність та ріст підприємства в новому цифровому ландшафті.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31622
Располагается в коллекциях:Статті (СЕ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Руденко В.О. Тези.pdf577,04 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.