Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31632
Название: Фінансовий аналіз
Авторы: Берест М. М.
Ключевые слова: фінансовий аналіз
фінансовий стан
активи
оцінка майнового стану
фінансова звітність
аналіз джерел формування капіталу
ліквідність
платоспроможність
рентабельність
фінансова стійкість
діагностика ймовірності банкрутства
Дата публикации: 2017
Издательство: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Библиографическое описание: Фінансовий аналіз [Електронний ресурс] : навч. посіб. / М. М. Берест ; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (1,68 МБ). — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2017. — 163 с. : іл. — Загол. з титул. екрану. — Бібліогр.: с. 154-156.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто основні види, методи, прийоми та інформаційне забезпечення аналітичних процедур. Висвітлено сучасні підходи до аналізу стану та ефективності використання економічних і фінансових ресурсів підприємств. Детально розглянуто основні напрями, за якими проводять аналітичні дослідження фінансового стану підприємств: ліквідність та платоспроможність, фінансову стійкість, оборотність активів і капіталу, кредитоспроможність, ділову активність та рентабельність. Викладено основні підходи до здійснення комплексного фінансового аналізу суб'єктів господарювання. У межах розгляду кожної теми подано компетентності, що формуються у студентів, ключові терміни, питання для самодіагностики та приклади практичних завдань. Рекомендовано для студентів економічних напрямів підготовки.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31632
Располагается в коллекциях:Навчальні посібники (Ф)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2017-Берест М М.pdf1,72 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.