Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31933
Title: Нейромережева обробка даних. Методичні рекомендації до лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти спеціальності 126 "Інформаційні системи та технології" освітньої програми "Інформаційні системи та технології" першого (бакалаврського) рівня
Authors: Удовенко С. Г.
Гороховатський О. В.
Keywords: штучна нейронна мережа
персептрон
класифікація
кластеризація
шари
конволюція
самоорганізована мапа
навчання
ітерація
швидкість навчання
точність
К-means
Colaboratory
убудовування слів
словник
датасет
перенавчання
регуляризація
трансферне навчання
Issue Date: 2024
Publisher: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Citation: Нейромережева обробка даних. Методичні рекомендації до лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти спеціальності 126 "Інформаційні системи та технології" освітньої програми "Інформаційні системи та технології" першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. С. Г. Удовенко, О. В. Гороховатський; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (1,23 МБ).  — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2024. — 57 с. — Загол. з титул. екрану.
Abstract: Подано методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт із навчальної дисципліни, метою яких є закріплення знань і набуття практичних навичок із розроблення й навчання штучних нейронних мереж для вирішення завдань класифікації та кластеризації. Для кожної лабораторної роботи визначено мету, завдання, засоби й порядок виконання, зміст звіту та контрольні запитання. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти спеціальності 126 "Інформаційні системи та технології" освітньої програми "Інформаційні системи та технології" першого (бакалаврського) рівня.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31933
Appears in Collections:Методичні матеріали (ІКТ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2024-Удовенко С.Г., Гороховатський О.В..pdf1,26 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.