Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32099
Название: Стресостійкість здобувачів вищої освіти в умовах війни
Авторы: Богдан Ж.
Романовська О.
Ключевые слова: стресостійкість
резистентності
адаптації
фізичні реакції
емоційні реакції
когнітивні реакції
міжособистісні реакції
Дата публикации: 2024
Библиографическое описание: Богдан Ж. Стресостійкість здобувачів вищої освіти в умовах війни / Ж. Богдан, О. Романовська // Соціально-психологічний супровід у мегаполісі: колективна монографія / за загальною науковою редакцією проф. О. О. Резван. - Харків: Вид. Іванченка І. С., 2024. – С. 212-238.
Краткий осмотр (реферат): Сьогодні Українське суспільство живе в умовах нестабільності, невизначеності, складності і неоднозначності. З огляду на це стає зрозумілим, що розвиток стресостійкості є особливо важливим у нинішніх умовах студентської спільноти, як майбутнього країни. Сьогодні кожному українцеві необхідно розвивати здатність до самовдосконалення, самоконтролю та саморегуляції. Завдяки цим властивостям, людина перебуватиме в стані рівноваги й оптимально адаптуватиметься до непередбачуваних подій та екстремальних умов діяльності з помірними психічними й фізичними втратами.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32099
Располагается в коллекциях:Монографії (ПС)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Богдан, Романовська (монографія).pdf780,36 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.