Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32121
Назва: До питання визначення місцезнаходження юридичної особи
Автори: Трофименко Д. С.
Теми: релокація
місцезнаходження юридичних осіб
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Трофименко Д. С. До питання визначення місцезнаходження юридичної особи / Д. С. Трофименко // Права та основоположні свободи людини у контексті євроінтеграції України : матеріали круглого столу присвяченого Дню юриста, що проведений кафедрою цивільно-правових дисциплін і трудового права імені професора О.І. Процевського та кафедрою державно-правових дисциплін, кримінального права і процесу факультету історії та права Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди, 4 жовтня 2023 р. : тези допов. - Харків, 2023. – С. 83-85.
Короткий огляд (реферат): Державна програма релокації бізнесу була запроваджена на підставі розпорядження Кабінету Міністрів України від 25.03.2022 № 46-р «Про затвердження плану невідкладних заходів з переміщення в разі потреби виробничих потужностей суб’єктів господарювання з територій, де тривають бойові дії та/або є загроза бойових дій, на безпечну територію», який затверджено план заходів релокації підприємств. Релокація підприємств як соціально-правове явище, яке було зумовлене необхідністю збереження можливості роботи підприємства та повноцінного його функціонування та пов’язане з перенесенням місця фізичного розташування потужностей підприємства з місця постійної дислокації повністю або частково, у правовому вимірі мало свої логічні наслідки для юридичних осіб.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32121
Розташовується у зібраннях:Статті (ПРЕ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези_Трофименко Д.С._Місцезнаходження ЮО.pdf476,09 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.