Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32132
Название: Тенденції зайнятості населення України
Авторы: Коритіна Д. С.
Ключевые слова: зайнятість
ринок праці
економіка
безробіття
прибуток
працевлаштування
заробітна плата
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Коритіна Д. С. Тенденції зайнятості населення України / Д. С. Коритіна // Економіко-правові та управлінсько-технологічні виміри сьогодення: молодіжний погляд : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 3 листопада 2023 р. : тези допов. - Дніпро, 2023. - Т. 2. - С. 96-98.
Краткий осмотр (реферат): Сучасні тенденції зайнятості населення в Україні формуються під впливом різноманітних чинників, таких як економічна ситуація, демографічні зрушення та технологічний прогрес. Одночасно з важливими зрушеннями на ринку праці, слід акцентувати увагу на соціальних аспектах, забезпечуючи створення якісних робочих місць та вдосконалення соціального захисту працівників. Акцент на розвиток освіти та навчання стає ключовим для адаптації до змін у вимогах працевлаштування, увага також повинна бути приділена підтримці малих та середніх підприємств, які відіграють значну роль у створенні нових робочих місць. Адаптація до цих тенденцій стане визначальним фактором для сталого розвитку зайнятості та формування ефективного ринку праці в Україні.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32132
Располагается в коллекциях:Статті студентів (ДУПАЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
KorytinaD.Tezy.pdf157,15 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.