Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32134
Название: Фактори інноваційно-інтелектуального розвитку суспільства
Авторы: Кліменко О. М.
Ключевые слова: трудовий потенціал
інтелектуальний капітал
кваліфікаційний розвиток
інноваційне суспільство
інноваційна культура
освіта
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Кліменко О. М. Фактори інноваційно-інтелектуального розвитку суспільства / О. М. Кліменко // Трансформації особистості, суспільства та ринку праці: виклики майбутнього та вплив на освіту : збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 20-22 вересня 2023 р. – Харків : ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2023. – С. 199.
Краткий осмотр (реферат): Показано необхідність прийняття факторів інноваційно-інтелектуального розвитку суспільства як важливі складові сучасного розвитку економіки та суспільства. Наведено, що при аналізі факторів інноваційно-інтелектуального розвитку суспільства потрібно звернути увагу сперш за все на освіту, науковий потенціал та рівень висококваліфікованих професіоналів на ринку праці України. Запропоновано за потребою економіки країни у кваліфікованих спеціалістах збільшити увагу до нестандартного мислення, розробки нових ідей та концепції, впровадження нових підприємницьких ініціатив та інноваційних проектів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32134
Располагается в коллекциях:Статті (ДУПАЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Кліменко.pdf179,06 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.