Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32308
Название: Глобалізація і регіоналізація: співвідношення понять і тенденцій світового розвитку
Авторы: Нємєчева М. А.
Ключевые слова: глобалізація
регіоналізація
багатополярний світ
глобальна регіоналізація
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Нємєчева М. А. Глобалізація і регіоналізація: співвідношення понять і тенденцій світового розвитку / М. А. Нємєчева // Актуальні проблеми сучасних міжнародних відносин : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 17-18 листопада 2023 р. - Дніпро: ПрінтДім, 2023. – С. 39-43.
Краткий осмотр (реферат): У статті аналізується основні сучасні тенденції міжнародних відносин – глобалізація та регіоналізація. Дається відмінності регіоналізації від глобалізації в загальному вигляді.Глобалізація і регіоналізація є різними формами організації та взаємодії між країнами та регіонами світу. Глобалізація полягає у взаємодії між різними країнами та регіонами, збільшенні потоків товарів, послуг, інформації та капіталу між ними. Регіоналізація ж означає зосередження уваги на взаємодії між країнами та регіонами, які мають спільні економічні та політичні інтереси, традиції, мову та культурну ідентичність.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32308
Располагается в коллекциях:Статті студентів (МВПНіПФ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Нємєчева М..pdf614,19 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.