Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32309
Назва: Шлях України в Центральноєвропейський ініціативі: інтеграція до європейського простору
Автори: Нікітіна К. В.
Теми: Центральноєвропейська ініціатива
європейська інтеграція
зовнішня політика України
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Нікітіна К. В. Шлях України в Центральноєвропейський ініціативі: інтеграція до європейського простору / К. В. Нікітіна // Актуальні проблеми сучасних міжнародних відносин : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 17-18 листопада 2023 р. - Дніпро: ПрінтДім, 2023. – С. 258-261.
Короткий огляд (реферат): У статті аналізується місце та роль Центральноєвропейської ініціативи як міжнародного субрегіонального політико-економічного форуму. Аналізується алгоритм повноправного членства України в ЦЄІ. Здійснений огляд фактів участі України у діяльності ЦЄІ дозволяє дійти висновку, що Україна бере активну участь у різних напрямках ЦЄІ, зокрема, у сфері енергетики, транспорту, промислової політики, протидії нелегальній міграції, боротьби з організованою злочинністю, розвитку малих і середній підприємств, транскордонного та міжрегіонального співробітництва.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32309
Розташовується у зібраннях:Статті студентів (МВПНіПФ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Нікітіна К..pdf602,5 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.