Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32340| Назва: | Food blogging : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти всіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівня |
| Автори: | Блохіна О. М. |
| Теми: | food blogging блог контент соціальні мережі |
| Дата публікації: | 2024 |
| Бібліографічний опис: | Food blogging : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти всіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівня: [Електронне видання] / укл. О. М. Блохіна. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2024. – 10 с. (Укр. мов.) |
| Короткий огляд (реферат): | Наведено перелік тем та ключових питань, які будуть розглянуті під час вивчення навчальної дисципліни, перелік компетентностей і результатів навчання за навчальною дисципліною, порядок оцінювання результатів навчання та розподіл балів протягом усього періоду вивчення матеріалу, а також рекомендована література. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти всіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівня. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32340 |
| Розташовується у зібраннях: | Методичні матеріали (ГРБКТ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| поз.618РП_Food blogging.pdf | 629,51 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.