Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32396
Название: Проблеми безробіття в Україні
Авторы: Бондар В. М.
Ключевые слова: безробіття
зайнятість
ефективність
дохід
кризи
соціальна напруга
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Бондар В. М. Проблеми безробіття в Україні / В. М. Бондар // Сучасні економічні реалії України: проблеми формування інноваційної економіки : матеріали ІІ-ї щорічної студентської науково-практичної конференції, 11 грудня 2020 р. : тези допов. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2020. – С. 116-120.
Краткий осмотр (реферат): Показано, що безробіття відзначається як серйозна проблема, яка має широкий вплив як на економічний, так і на соціальний розвиток суспільства. Його зростання призводить до зменшення купівельної спроможності населення, втрати податкових надходжень та соціальних напруг. При цьому, безробіття може бути різним за формами та причинами: від плинного та прихованого до сезонного та технологічного. Україна також стикається з цією проблемою, яка загострилася під впливом фінансово-економічної кризи, спричиняючи серйозні виклики для її соціально-економічного розвитку. Також обговорюються різні напрямки дій для зменшення безробіття, такі як стимулювання підприємницької діяльності, фінансування безробітним, розвиток малого та середнього бізнесу, поліпшення якості освіти та інші. Запропонований необхідний системний підхід та стратегічні інструменти для подолання проблеми безробіття, що сприятиме позитивним змінам на ринку праці.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32396
Располагается в коллекциях:Статті студентів (ДУПАЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Бондар.pdf557,22 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.