Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32437
Название: Венчурний капітал та його роль у розвитку інноваційних підприємств
Авторы: Сігаєва Т. Є.
Петровська С. І.
Іванишин С. І.
Ключевые слова: венчурне інвестування
інноваційне підприємство
капітал
підприємництво
Дата публикации: 2024
Библиографическое описание: Сігаєва Т. Є. Венчурний капітал та його роль у розвитку інноваційних підприємств / Т.Є. Сігаєва, С.І. Петровська, С.І. Іванишин // Наукові перспективи. – 2024. – № 2(44). – С. 917-926.
Краткий осмотр (реферат): На сьогодні розвитку підприємництва приділена увага як сучасних дослідників, так і економістів, а також провідних світових інвесторів. Це можна пояснити тим, що в умовах постійної зміни економіки, політики, науки та технологій, бізнес відіграє роль певного індикатора суспільних процесів. Варто зауважити, що інноваційне підприємництво потребує вагомого фінансування. Це можна пояснити як дороговартісними проєктами, так і необхідністю постійних вкладень у розвиток підприємства, витратами на збут та просування продукції. Відповідно, було визначено, що венчурне інвестування є одним із джерел розвитку інноваційних підприємств, що обумовлено значним ризиком у вкладенні коштів у розвиток підприємств із новітніми продуктами та послугами. Встановлено, що венчурний капітал має значну роль у розвитку інноваційних підприємств малого розвитку.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32437
Располагается в коллекциях:Статті (МЛІ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Стаття_ Сігаєва, Петровська, Іванишин.pdf254,02 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.