Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/3251
Назва: ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ КОНКУРЕНТНИХ ПЕРЕВАГ ПІДПРИЄМСТВ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ГАЛУЗІ
Автори: Дворцова Х. В.
Теми: конкурентні переваги
конкурентоспроможність
формування конкурентних переваг
Дата публікації: 2013
Видавництво: ХНЕУ
Бібліографічний опис: Дворцова Х.В. ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ КОНКУРЕНТНИХ ПЕРЕВАГ ПІДПРИЄМСТВ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОЇ ГАЛУЗІ / Х.В. Дворцова // Управління розвитком. - 2013. - №4. - С. 61 - 63
Короткий огляд (реферат): Розглянуто поняття конкурентоспроможності підприємства та поняття конкурентних переваг. Описано особливості формування конкурентних переваг на сільськогосподарських підприємствах в умовах постійно зростаючої конкуренції. Виділено можливі негатив¬ні наслідки створення низької собівартості сільськогосподарської продукції.
Рассмотрено понятие конкурентоспособности предприятия и понятие конкурентных преимуществ. Описаны особенности формирования конкурентных преимуществ на сельскохозяйственных предприятиях в условиях постоянно растущей конкуренции. Выделены возможные негативные последствия создания низкой себестоимости сельскохозяйственной продукции.
The concept of competitiveness of an enterprise and the concept of competitive edges are considered. The features of forming the competitive edges at agricultural enterprises under the conditions of constantly growing competition are described, the possible negative consequences of creating of agricultural unit low costs are distinguished.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3251
Розташовується у зібраннях:№ 4



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.