Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32545
Название: Реалізація багатопоточних обчислень в навчальних web-додатках
Авторы: Молчанов В. П.
Ключевые слова: навчальний WEB-додаток
WEB-портал
потік обчислень
API браузера
Dedicated Workers
Shared Workers
Service Workers
Дата публикации: 2019
Издательство: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Библиографическое описание: Молчанов В. П. Реалізація багатопоточних обчислень в навчальних web-додатках / В. П. Молчанов // Управління розвитком. – Т. 17. – № 2. – С. 1-7.
Краткий осмотр (реферат): Ускладнення логіки навчальних WEB-додатків робить актуальною проблему ефективності організації їх виконання. При цьому ефективність в тому числі і педагогічна пов’язана серед інших чинників з технологією реалізації програм. При використанні в якості основної програми браузера доводиться враховувати його особливості, зокрема однопотоковий режим виконання програм (скриптів). Реалізація в WEB-додатках більш складних алгоритмів вносить затримки в реакцію інтерфейсу додатку на дії користувача. Це створює для користувача певний дискомфорт і, як наслідок, знижується ефективність його роботи. Розширення номенклатури пристроїв, з яких користувачі виходять в Інтернет, призводить до того, що і для навчання все частіше застосовуються мобільні пристрої. Тому ще однією стороною проблеми є вплив на ефективність якості зв’язку з сервером. Потрібно забезпечити роботу програми при перервах в зв’язку або зменшити їх вплив. Рішенням проблеми може стати виконання частини обчислень у фоновому режимі. У статті розглядаються питання використання обчислень в фонових потоках браузера і управління кешуванням для навчальних WEB-додатків. Аналізуються різні способи створення таких потоків і особливості їх використання.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32545
Располагается в коллекциях:№2

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
молчанов.pdf267,99 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.