Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32594
Назва: Теоретичні основи процесу формування державної політики партнерських відносин у соціально-культурній сфері
Автори: Попов О. Є.
Теми: партнерські відносини
державна політика
державне регулювання
соціально-культурна сфера
Дата публікації: 2018
Видавництво: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Бібліографічний опис: Попов О. Є. Теоретичні основи процесу формування державної політики партнерських відносин у соціально-культурній сфері / О. Є. Попов // Управління розвитком. – № 1 (191). – С. 36-42.
Короткий огляд (реферат): Розвиток соціально-культурної сфери вимагає створення ефективного механізму державного регулювання. В процесі розвитку соціально-культурної сфери стає актуальним питання інвестування держави в культуру та мистецтво, що обумовлює необхідність розвитку партнерських відносин для залучення інвестицій, що, своєю чергою, сприяє забезпеченню економічного зростання та підвищення конкурентоспроможності соціально-культурної сфери. Обґрунтованість отриманих результатів забезпечено використанням таких наукових методів, як: аналіз і синтез – при визначенні характеру взаємодії між учасниками партнерських відносин із метою визначення рівня державного регулювання; системно-структурний аналіз – при визначенні сутності понять «державна політика» та «державна політика в соціально-культурній сфері». Визначено, що процес партнерських відносин виходить за рамки патерналізму з боку держави, ефективність взаємодії державних органів влади та суб’єктів господарювання в сучасних умовах безпосередньо пов’язано з функціонуванням бізнесу та удосконаленням процесу державного регулювання економіки в соціально-культурній сфері.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32594
Розташовується у зібраннях:№ 1

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
попов.pdf429,67 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.