Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32616
Назва: Використання особистого акаунту в соцмережах для формування суспільного ставлення до мистецтва (на прикладі інстаграм-сторінок визначних танцорів та хореографів)
Автори: Гієвська Т. О.
Теми: соціальні мережі
мистецтво
мистецтво танцю
інстаграм
хореографія
суспільне ставлення
комунікація
вплив
культурний простір
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Гієвська Т. О. Використання особистого акаунту в соцмережах для формування суспільного ставлення до мистецтва (на прикладі інстаграм-сторінок визначних танцорів та хореографів) / Т. О. Гієвська, науковий керівник: Г. В. Старкова //Наука сьогодення: від досліджень до стратегічних рішень : матеріали VI Міжнародноїстудентської наукової конференції, Чернігів, 10 травня, 2024 р. / ГО «Молодіжна наукова ліга». - Вінниця. ТОВ «УКРЛОГОСГруп», 2024. - С. 210-211.
Короткий огляд (реферат): Сучасна інтеграція медіа та інформаційних технологій у сферу мистецтва розширює можливості для комунікації та сприяє взаємодії з великими творами світової культури. Ця стаття пропонує аналіз впливу особистого акаунту в соцмережах на формування суспільного ставлення до мистецтва, зокрема до хореографії, з використанням прикладів інстаграм-сторінок видатних танцорів та хореографів. Робота виокремлює ключові аспекти використання соцмереж, такі як демонстрація творчості, спілкування з аудиторією та вплив на популярність мистецтва, та підкреслює їх значення у формуванні культурного простору сучасного суспільства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32616
Розташовується у зібраннях:Статті студентів (УСК)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Наукова публікація.pdf255,64 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.