Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32637
Название: Атрактивність підприємств як важлива складова їх розвитку
Авторы: Кончик Д. В.
Ключевые слова: атрактивність
підприємство
аспект
підприємницький
маркетинговий
інвестиційний
трудовий
Дата публикации: 2024
Библиографическое описание: Кончик Д. В. Атрактивність підприємств як важлива складова їх розвитку / Д.В. Кончик // Економічний розвиток і спадщина Семена Кузнеця : матеріали Міжнародної наукової конференції, 25 квітня 2024 р. : тези допов. - Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2024.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто сучасні аспекти атрактивності підприємств як складової їх розвитку та сформовано пропозиції до її оцінювання. В якості основних аспектів атрактивності запропоновано: підприємницький, маркетинговий, інвестиційний, трудовий. За кожним аспектом представлено часткові показники, які запропоновано об’єднати в інтегральні методом таксономії за показниками розвитку. В якості коефіцієнтів значущості часткових та інтегральних показників можливо використати нормовані факторні навантаження показників за результатами багатовимірного факторного аналізу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32637
Располагается в коллекциях:Статті (МЛІ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Атрактивність підприємств як важлива складова їх розвитку.pdf264,06 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.