Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32645
Назва: Сучасні ризики забезпечення економічної безпеки підприємств за умов цифровізації
Автори: Селезньова Г. О.
Степаненко Р. Д.
Теми: економічна безпека
глобалізація
цифровізація бізнесу
цифрова трансформація
загрози
ризики
управління ризиками
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Селезньова Г. О. Сучасні ризики забезпечення економічної безпеки підприємств за умов цифровізації [Електронний ресурс] / Г. О. Селезньова, Р. Д. Степаненко // Український журнал прикладної економіки та техніки. – 2023. – Том 8. – № 4. – С. 167–173.
Короткий огляд (реферат): У статті досліджено питання щодо вияву загроз і ризиків для економічної безпеки підприємств в умовах цифровізації і глобалізації економіки та управління ними. Визначено сутність поняття «економічна безпека», а також механізм зміцнення економічної безпеки підприємства, аналіз впливу цифровізації бізнесу на зміцнення економічної безпеки. Визначені основні ризики економічної безпеки в умовах цифровізації бізнесу, розглянуто принципи управління ризиками, а також результативність системи управління ризиками з метою підвищення економічної безпеки. Зазначено, що необхідно своєчасно здійснювати моніторинг економічної безпеки на основі ризик-орієнтованого підходу, а також моделювання організаційного дизайну для стейкхолдерів підприємства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32645
Розташовується у зібраннях:Статті (ЕПОБ)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.