Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32662
Название: Основні напрями підвищення ефективності діяльності підприємства
Авторы: Герасимов О. К.
Ключевые слова: ефективність
показник
кластер
ранжування
оцінка
напрям
фактор
Дата публикации: 2018
Издательство: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Библиографическое описание: Герасимов О. К. Основні напрями підвищення ефективності діяльності підприємства / О. К. Герасимов // Управління розвитком. – № 1 (191). – С. 91-100.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто проблему формування методичного забезпечення оцінювання ефективності діяльності підприємства та досліджено теоретичні підходи до її здійснення. Запропоновано для оцінювання ефективності діяльності підприємства у маркетинговому аспекті застосувати методичні підходи до оцінювання ефективності діяльності підприємства за об’єктивною та суб’єктивною складовими. Здійснено групування показників оцінювання за фінансовим, кадровим, виробничим, інноваційним, інформаційно-комунікаційним і маркетинговим напрямами, сформовано обґрунтований перелік показників за кожним напрямом, здійснено кластеризацію підприємств і розрахунок інтегрального показника за об’єктивною та суб’єктивною складовими.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32662
Располагается в коллекциях:№ 1

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
герасимов.pdf546,4 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.