Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32665
Title: Формування професійної культури майбутніх бакалаврів банківської справи на заняттях з «Української мови (за професійним спрямуванням»)
Authors: Михайлюк Н. В.
Драган О. А.
Бондаренко Н. С.
Keywords: бакалавр банківської справи
професійна культура
заклад вищої освіти
культура мовлення
мовний етикет
професійна комунікація
Issue Date: 2024
Citation: Михайлюк Н. В. Формування професійної культури майбутніх бакалаврів банківської справи на заняттях з «Української мови (за професійним спрямуванням») / Н. В. Михайлюк, О. А. Драган, Н. С. Бондаренко // Вісник науки та освіти. (Серія «Філологія», Серія «Педагогіка», Серія «Соціологія», Серія «Культура і мистецтво», Серія «Історія та археологія»). - Київ: Видавнича група «Наукові перспективи», 2024. - № 1 (19). - С. 1111-1125.
Abstract: Стаття присвячена теоретичному аналізу понять «професійна культура», «культура мовлення», «мовний етикет», та практичній реалізації цих тверджень на заняттях з «Української мови (за професійним спрямуванням»). В процесі аналізу даної теми було визначено, що професійна культура поєднує сформованість цінностей та оволодіння нормами і правилами професійної етики, вміння та навички професійної комунікації, високий освітньо-кваліфікаційний рівень; відображає професіоналізм людини, безпосередньо пов’язана з професійно важливими якостями особистості.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32665
Appears in Collections:Статті ( ІМтаМК)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Михайлюк_Формування професійної культури.pdf1,52 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.