Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32690
Название: Підходи до визначення поняття «Технологія управління»
Авторы: Лесик В. О.
Григоренко В. М.
Ключевые слова: управління
технологія
технологія управління
морфологічний аналіз
діяльність
дія
процес
Дата публикации: 2013
Издательство: ХНЕУ
Библиографическое описание: Лесик В. О. Підходи до визначення поняття «Технологія управління» / В. О. Лесик, В. М. Григоренко // Економіка розвитку. ‒ 2013. ‒ № 4. ‒ С. 62-68.
Краткий осмотр (реферат): Обґрунтовано доцільність уточнення поняття «технологія управління» в контексті дослідження технологій управління банківською установою. Здійснено морфологічний аналіз різних підходів до визначення поняття «технологія управління» через використання ключових слів у їх характеристиці. З метою коректного визначення сутності поняття була підібрана достатньо широка сукупність визначень технології управління, які пропонуються як зарубіжними, так і вітчизняними вченими. Для визначення поняття «технологія управління», яке б найповніше характеризувало та розкривало його сутність, було використано метод морфологічного аналізу, а також методи узагальнення, порівняння, логічного впорядкування та групування. Уточнено сутність поняття «технологія управління».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32690
Располагается в коллекциях:№ 4

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
62-68.pdf3,95 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.