Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32693
Название: Забезпечення скорочення витрат на паливо для транспортних засобів промислових підприємств
Авторы: Руденко Г. Р.
Ключевые слова: оптимізація споживання палива
економія грошових коштів
автомобільний парк підприємства
транспортні засоби
Дата публикации: 2013
Издательство: ХНЕУ
Библиографическое описание: Руденко Г. Р. Забезпечення скорочення витрат на паливо для транспортних засобів промислових підприємств / Г. Р. Руденко // Економіка розвитку. ‒ 2013. ‒ № 4. ‒ С. 80-85.
Краткий осмотр (реферат): Установлено, що оптимізація споживання палива транспортними засобами промислових підприємств передбачає аналіз доцільності використання паливно- мастильних матеріалів (ПММ). Одним зі способів скорочення транспортних витрат є підвищення паливної економічності. Подано рекомендації щодо оптимізації споживання палива транспортними засобами ПП «Віктор і К», які полягають у переоб-ладнанні автомобілів з бензиновим двигуном на газовий двигун, що надасть під-приємству економію у 622,9 тис. грн. Ці грошові кошти рекомендується використати для капітального ремонту автомобільного парку підприємства або на придбання нових автомобілів для заміни старих, які потребують великих витрат на технічне обслуговування.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32693
Располагается в коллекциях:№ 4

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
80-85.pdf3,37 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.