Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32783| Назва: | Проблематика сталості виробництва та споживання продуктів харчування |
| Автори: | Івашура А. А. |
| Теми: | стале виробництво споживання продуктів стале споживання продукти харчування усвідомлене споживання |
| Дата публікації: | 2024 |
| Бібліографічний опис: | Івашура А. А. Проблематика сталості виробництва та споживання продуктів харчування / А. А. Івашура // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я: тези доповідей ХXХІІ міжнародної науково-практичної конференції MicroCAD-2022, 22-25 травня 2024 р. / за ред. проф. Сокола Є.І. – Харків: НТУ «ХПІ». – С. 771. |
| Короткий огляд (реферат): | Завдяки широкому підходу, науково обґрунтованим впровадженням і стійкій прихильності до сталого розвитку з'являється можливість для зміни продовольчих систем, домагатися благополуччя в галузі харчування і одночасно зберегти цілісність нашої планети для майбутніх поколінь. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32783 |
| Розташовується у зібраннях: | Статті (ЗСЖБЖ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Івашура А.А._ПРОБЛЕМАТИКА СТАЛОСТІ ВИРОБНИЦТВА ТА СПОЖИВАННЯ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ.pdf | 723,9 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.