Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32797
Назва: Адаптивне управління в публічному секторі: перспективи та виклики
Автори: Лола Ю. Ю.
Забіяка Д. О.
Теми: перспективи
виклики
ефективність
управління
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Лола Ю. Ю. Адаптивне управління в публічному секторі: перспективи та виклики / Ю. Ю. Лола, Д. О. Забіяка // Сучасні проблеми гуманітарної науки і практики: філософський, психологічний та соціальний виміри: збірник наукових праць. – Ополє, Київ, 2023. – С. 122-127.
Короткий огляд (реферат): У тезі піднято питання того що у сучасному світі, характеризованому стрімкими змінами і постійним розвитком, публічний сектор відчуває необхідність в ефективних та гнучких стратегіях управління. Адаптивне управління виступає як ключовий фактор у забезпеченні успішності державних структур, дозволяючи їм швидко реагувати на зміни в соціально-економічному середовищі. Дана теза розглядає концепцію адаптивного управління, виокремлює виклики, що стоять перед публічним сектором, та висвітлює перспективи впровадження адаптивних стратегій. А також говориться про те що у сучасному постіндустріальному суспільстві, де зміни стають невід’ємною частиною життя, управління не може залишатися незмінним і незмінним. Адаптивне управління виходить за рамки традиційних методів і є важливим компонентом сучасних стратегій у публічному секторі. Це саме та стратегія, яка спрямована, не на що інше, як на ефективну адаптацію, до економічних, соціальних та технологічних змін.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32797
Розташовується у зібраннях:Статті студентів (ДУПАЕП)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.